Art & Kulturë

LIQENI I BOVILLËS

Travel to Discover Tirana në bashkëpunim me Eco Albania Adventure organizon “Eksplorim në Liqenin e Bovillës “.

Nëse keni shpirtin e aventurës dhe dëshironi të zbuloni atraksionet që Tirana ofron, ejani dhe bashkohuni me ne!

Kërkon Aventurë, Natyrë, Camping, Miq të rinj dhe aktiv, Energji pozitive, Frymë ndryshe? EJA!
E Diel, 08 Korrik 2018

Eja në natyrë të jetojmë dhe të kënaqemi!

Liqeni i Bovillës ndodhet vetëm 55 minuta larg Tiranës, shumë afër për të kaluar një fundjavë me familjen apo miqtë.

09:00 – Takimi dhe nisja nga Tirana tek sheshi “Nënë Tereza” Stacioni i Biçikletave Ecovolis.
09:30 – Ndalim për kafen e mëngjesit diku afër ku është ajër i pastër dhe Natyrë.
10:00 – Arrijmë në Fshatin dhe fillojmë eksplorim , ecje dhe ngjitje normale dhe me një vështirësi të përballueshme për të gjitha moshat, mjafton të keni veshje sportive.
11:00 -11:30 – Ndalesë dhe Vizitë tek fshati dhe pastaj do shkojmë tek. Liqeni i Bovillës ku nisim Hiking .
Ecja është vetëm 45 minuta .Kur të arrijmë në Majën më të lartë do shijojmë pamjen dhe
Aty do të shijojmë drekën [ushqimet qe kemi marre me vete].
14:00 – Vazhdojmë Lojra të ndryshme dhe bashkëbisedim dhe histori të ndryshme ..
15:00 – Pushojmë në Liqen , bëjmë foto ,qetësohemi
dhe bëhemi gati të kthehemi tek furgoni.

CMIMI: 990 lekë

Prev Post

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).