Art & Kulturë

LIGJI DHE DIKTATURA

Këtë të martë do të diskutojmë mbi raportin e ligjit dhe diktaturës, nën trajtimin e Julian Myftarit. Juliani është aktualisht pedagog në fakultetin e Shkencave Sociale, në departamentin e Shkencave Politike.

⚖Diskutimi vjen si punë e vazhduar e Julianit në fushën e ligjit dhe raportet e tij me diktaturën enveriste. Gjatë diskutimit do të ndalemi edhe në marrëdhëniet mes ligjit dhe moralit të përgjithshëm të imponuar nga diktatura, si kjo marrëdhënie formohej dhe nëse ka pasur ose jo kontradikta mes të dyjave.

Ju presim!

Mos mungoni!

This project is funded by European Union!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).