Art & Kulturë

l mondo della luna më 23 qershor në arTurbina

Një ndër eventet më të bukura kulturore të Tiranës.
Mozart gjeniu muzikor, eja të zbulosh pafundësinë e muzikës së tij me elitën e artistëve Shqiptarë!

Të dielën më 23 Qershor në orën 19:00 tek arTurbina.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).