Art & Kulturë

Kujtim Prodani në një rrëfim artistik 35 vjeçar

Artisti Kujtim Prodani do të rrëfejë jetën e tij artistike gjatë këtyre 35 viteve karrierë, të premten tek Skena – Jazz Club.

Ai është një këngëtar dhe kompozitor i njohur për veprat “Ngjyrat e moshës” (1990), “Unë e dua Erën” (1991) dhe “Bela” (2011).

Më 5 janar tek Jazz Club, Prodani do të performojë në piano, si edhe do të këndojë disa nga hitet e tij. Eventi fillon në orën 21:00 – 23:00 dhe bileta kushton 500 lekë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).