Art & Kulturë

KRISTAL

KRISTAL”💎

🎼Një koncert i veçante si muzika e tij gjithë shije dhe elegance!⤵️

🎻Portreti instrumental i kompozitorit Endri Sina
Ngjitet në skenë nga artistët dhe miqtë e tij Korçarë⤵️

đź—“ Dt 23.09.2022
đź•–Ora 19:00

Teatri “Andon Zako Çajupi “ Korçë

Ju presim❗️

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).