Art & Kulturë

Krijohet hoteli lundrues në Suedi

Në Suedi ndodhet një hotel super luksoz lundrues me një formë shumë të çuditshme në mes të lumit të ngrirë.

“Arctic Bath”, i rrethuar nga uji i ngrirë është një magji e vërtetë, ku çdokush do të preferonte të kalonte disa ditë.

Në mes të kësaj ndërtese lundruese është një banjë gjigande me akull, e krijuar pikërisht për njerëzit që duan të guxojnë me të ftohtin.

Pjesa tjetër e ndërtesës është e përbërë nga sauna dhe banjo.

12 dhomat e hotelit janë të vendosura rreth bregut të lumit, ku përmes dritareve të xhamit, mundësohet një pamje shumë relaksuese.

Vendi është krijuar nga arkitektët Bertil Harström dhe Johan Kauppi.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).