Art & Kulturë

Korça e zbukuruar si asnjëherë më parë

Sa e bukur është bërë Korça këtë vit për festa, e keni parë? Nëse jo duhet patjetër të bëni një vizitë. Dritat e larmishme dhe zbukurimet kanë sjellë atmosferën ndryshe në Korçë. Aroma e festave ndihet atje më shumë se kudo. Shihni këto foto do tju pëlqejnë shumë dhe s’do ta mendoni dy herë për të shkuar një ditë atje…

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).