Art & Kulturë

Koncerti Veror i Orkestrës dhe Korit të të rinjve të Tiranës

Prej disa javësh në qendrën TEN, fëmijë e adoleshentë i kanë dhënë ngjyra të tjera jetës kulturore në qytet.
Puna, përkushtimi dhe gjallëria e tyre ka qenë ndër surprizat më të bukura të kësaj vere!
Orkestra verore, Kori, Studentët e Music Production dhe Studentë e Urban Art do të performojnë në koncertin e datës 23 Korrik Salla e Kishën Ortodokse në Tiranë

Por, surprizat vazhdojnë me pjesëmarrjen e një të ftuari SPECIAL
STAY TUNED!

Shihemi tek Salla e Koncerteve
23 Korrik 2018
Ora 19:30

Ky event është një bashkëpunim i Muzart Ojf, Bashkia Tiranë, Qendra TEN, AbiBANK, Akademia Hollywood, Agjensia e Parqeve dhe Rekreacionit, dhe dhjetëra muzikantë e edukues artistikë

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).