Art & Kulturë

Koncerti Veror i Orkestrës dhe Korit të të rinjve të Tiranës

Prej disa javësh në qendrën TEN, fëmijë e adoleshentë i kanë dhënë ngjyra të tjera jetës kulturore në qytet 🎈.
Puna, përkushtimi dhe gjallëria e tyre ka qenë ndër surprizat më të bukura të kësaj vere! 🌞
Orkestra verore 🎻Kori🎤 Studentët e Music Production 💻 dhe Studentë e Urban Art 🎨do të performojnë në koncertin e datës 23 Korrik tek Amfiteatri i Liqenit 🌠

Por, surprizat vazhdojnë me pjesëmarrjen e një të ftuari SPECIAL 🎁
STAY TUNED! ✉️

Shihemi tek Amfiteatri i Tiranës
23 Korrik 2018
Ora 19:30

Ky event është një bashkëpunim i Muzart Ojf, Bashkia Tiranë, Qendra TEN, Akademia Hollywood, Agjensia e Parqeve dhe Rekreacionit, dhe dhjetëra muzikantë e edukues artistikë 😍

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).