Art & Kulturë

Koncert solistik nga Nina Muho në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit

5 Mars, 19:00, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit

Më 5 mars, sopranoja Nina Muho do të ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit në një koncert solistik. Ajo do të shoqërohet nga Bledar Domi në bass dhe Igli Rapaj në piano.

Muho do të performojë ariet më të bukura nga kompozitorët Donizetti, Puccini, Handel, Mozart, Verdi, Bellini, Piazzolla, Rossini dhe Jakova.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).