Art & Kulturë

Koncert në Teatrin Migjeni! Ja kur…

Në Teatrin “Migjeni”, më 28 Shtator, në darkë në orën 19.00
Një natë koncertore me emra të mëdhenj të muzikës klasike. Orkestra e Radio Televizioni Shqiptar me dirigjent Alexander Walker (Angli) dhe solist në piano Klevis Gjergji.
Muzikë, qetësi dhe kënaqësi për të gjithë ju të ftuar.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).