Art & Kulturë

Koncert Koral-Solistik në Teatrin e Operës dhe Baletit

14 Prill, 19:00, Holli Koncertor i Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit

Më 14 prill, në orën 19:00, në Hollin Koncertor të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit, do të mbahet një koncert koral-solistik me disa nga veprat më të njohura të kompozitorëve Beethoven, Mendelssohn, Puccini, Haydn, Donizetti, Smetana, Franck, Rossini, Mascagni.

Dirigjent: Dritan Lumshi

Me pjesmarrjen e vecantë të solistëve lirik: Eva Golemi, Shpresa Beka, Xhieldo Hyseni dhe pianistëve Etrita Ibrahimi, Thanas Paskali.

Soliste: Rovena Xhelili, Gerald Murrja, Artur Vera, Laura Hoxha, Neron Kacerja

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).