Art & Kulturë

Koncert “Hitet e Veriut”

Hitet e Veriut zbresin në Amfiteatrin e Tiranës.
Me pjesëmarrjen e këngëtarëve më të mirë të veriut Bujar Qamili, Lirije Rasha, Dava Gjergji, Vëllezërit Lleshi etj.
Me drejtor artistik Andi Unazën dhe producent Arben Mazin një mbrëmje me muzikë të mirë ju pret në Amfiteatrin e Tiranës më 18 Maj ora 20:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).