Art & Kulturë

KLUBI I LIBRIT KADARE

Të dashur miq, “Shtëpia Studio Kadare” ju fton në takimin e “Klubit të Librit Kadare” ku sëbashku me përkthyesin, gazetarin e kritikun Ben Andoni, do të bisedojmë mbi shkrimtarin Danilo Kiš, jetën, veprën e tij dhe marrëdhënien e miqësisë me Ismail Kadare! ♥️📖
Ju mirëpresim! Të enjten dt. 23 shkurt, ora 18:00 ☕️🫖📚

Rr. e Dibrës, Pallati me Kuba, Kati i 3-të

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).