Art & Kulturë

Klubi i Librit Kadare bisedon rreth “Muzgu i Perëndive të Stepës”

7 Prill 2022, Shtëpina Studio Kadare

Të enjten, më 7 Prill, Klubi i Librit Kadare do të takohet në Shtëpinë Studio Kadare për të biseduar mbi librin “Muzgu i Perëndive të Stepës” me të ftuar special gazetarin dhe përkthyesin Ben Andoni.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).