Art & Kulturë

KJO RINIA JONË

PREMIRË❗️

🔘”Kjo rinia jonë”🔘 Kenneth Lonergan

🔘Regjia Silvio Goskova
▪️Muzika Mirgen Huba
▪️Skenografia Altin Ramo

↪️Shpesh mendojmë larg më shume seç duhet, perpiqemi t’a stimulojmë të ardhmen. Nuk e lejojmë të vijë natyrshëm, me të gjitha të mirat dhe të këqiat e saj. Kërkojmë te zotërojmë diçka dhe humbasim diçka tjetër. Cila nga këto të dyja do të ketë më shumë peshë më vonë. Thjesht duhet të kuptojmë se disa gjëra nuk do jenë më njëlloj dhe të ndajmë kur është e mirë dhe kur është e keqe.

🗓Dt 1️⃣5️⃣ shtator e në vazhdim

Në skenën e Teatrit A.Z.Çajupi
🕖Ora 1️⃣9️⃣ : 0️⃣0️⃣

☎️Rezervo në 0699115131

Teatri Kombetar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
Ministria e Kulturës

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).