Art & Kulturë

Kick Box në Park

Për herë të parë te Fushat Multisportive aplikohet një sport i ri si Kick Box-i.

Kickbox është një nga artet marciale më popullor në gjithë botën. Është nje nga sportet që djeg më shumë kalori për arsye të ritmit të lartë të stërvitjes.

Përveç të gjitha benefiteve fizike kickboxi ndihmon shumë në vetëkontroll, shkarkim të energjive negative, lodhjes dhe stresit së përditshëm dhe për të fituar aftësi për vetëmbrojtje.

Te Fushat Multisportive vjen nën drejtimin e prof. Bedri Dyrmishi – Instruktor kickboksi prej 4 vitesh. Dy herë kampion kombëtar dhe 1 herë fitues i Balkan Open Championship në federatë ndërkombëtare WAKO.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).