Art & Kulturë

Kënga e Devis Xherahut që duhet ta dëgjoni patjetër

Këngën “Zemër e shqetësuar” të Devis Xherahut duhet ta dëgjoni patjetër. Këtë këngë Devisi e ka publikuar me datë 8 Shkurt Këngëtari Devis Xherahu, e ka prekur skenën që në vegjëli në festivalet e fëmijëve në qytetin e Korçës dhe më pas u ngjit në skena të ndryshme brenda dhe jashtë vendit. Devis ka marrë pjesë në TopFest, si edhe në festivale të tjera muzikore, duke qenë gjithnjë aktiv dhe sa më pranë publikut.

https://youtu.be/FMW_AWs3n1A

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).