Art & Kulturë

Keçapi pastron sobën

Këtu me siguri nuk ju kishte shkuar mendja. Keçapi pastron më së miri sobën dhe tenxheret. Ja se si:

Ndizeni furrën në temperaturë të ulët, po ashtu veproni edhe me pllakat e sipërme të shporetit, qitni keçap në njolla dhe prisni.


Kur të shkrihet pak fshini. Do të jeni të kënaqura me rezultatin.

I njëjti veprim mund të aplikohet edhe tek enët, transmeton Telegrafi.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).