Art & Kulturë

KATËRMBËDHJET VJEÇ DHËNDERR

Nata e gjashtë e #YoutheaterFestival në teatrin “Migjeni”
25-Shkurt 2023
⏰-17.00
Hyrja e lirë
Shkolla “At Gjon Karma” Gur i Zi, vjen me shfaqjen “Katërmbëdhjetë vjeç dhëndër ”
Regjia – Aleksander Prenga
Interpretojnë; Filip Toni, Erald Lahi, Ledia Filipi, Melisa Rama, Gjovan Rroku, Kledis Cafi, Elona Alija, Laura Paloka, Xhesika Hila, Egli Rrustemi, Amelja Kapaklija, Laura Lazri

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).