Art & Kulturë

Kastriot Tusha vjen me “Nostalgji” më 14 Prill

Një koncert madhështor nga i madhi Kastriot Tusha pritet më 14 Prill.

Koncerti do të mbahet në sallën e koncerteve të Katedrales Ortodokse në orën 19:00.

“Nostalgji” do të titullohet koncerti i të madhit Kastriot Tusha.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).