Art & Kulturë

Ka edhe lumturi në fukarallëk… Mjafton të shihni këtë komedi në teatër dhe do ta kuptoni!

“Lumturi në fukarallëk” është vepra teatrale që do të shfaqet premierë në Teatrin “Migjeni” të qytetit të Shkodrës, në datën 13 dhjetor.

Kjo është një komedi nga Tonin Çekliqi dhe Besnik Çinari. Gjithashtu, ajo do të shfaqet edhe gjatë datave 14, 15, 16 dhe 18, 19, 20, 21 dhjetor, në orën 18.00, çdo ditë.

Regjisor: Besnik Ҫinari

Interpretojnë në skenë: Zyliha Miloti, Besnik Ҫinari, Drande Xhai, Anton Krosaj, Rajmonda Marko, Muhamet Ҫekini, Gac Kodrina, Pllumb Gjona, Indrit Preza.

Muzika: Ilir Zogaj.

Drejtor artistik: Namik Jahja, Fatmir Mesi, Mukades Ҫanga.

Mjeshtre e madhe: Hajro Pepa

Skenografia: Hysni Halili, Mikel Vuksani.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).