Art & Kulturë

Jimena Lujan

Tema globale e CreativeMornings për muajin korrik është SPIRITUALITY, rreth së cilës do të flitet në 224 qytetet në botë, që aplikojnë këtë projekt prej vitit 2008.

Në Tiranë Creative Mornings Tirana ka ftuar Jimena Lujan, e cila do të ndajë me ne eksperiencën e saj kreative rreth kësaj teme.

Këtë event mund ta ndiqni të premten, datë 29 korrik, ora 10:00 te Tunèl Terrace, pranë Pallatit të Kulturës me mbështetjen nga Ministria e Kulturës.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).