Art & Kulturë

JETOJ SEPSE KRIJOJ

“Jetoj sepse krijoj.” – Gjelosh Gjokaj

Ekspozita “Maestro Gjelosh Gjokaj” sjell koleksionin më të madh të veprave të artistit, ekskluzivisht në #COD ‼️

🗓 1 prill 2023
⏰ 18:00
📍 Holli Protokollar, COD

Hapur për publikun në datat: 03 – 30 prill 2023

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).