Art & Kulturë

“Jashtë bie borë” ngjitet në skenën e Teatrit Skampa

8, 9 dhe 10 Prill, 19:00, Teatri Skampa Elbasan

Më datat 8, 9 dhe 10 Prill, regjisori Hervin Çuli do të ngjisë në skenën e Teatrit Skampa në Elbasan komedinë “Jashtë bie borë” nga Vincenzo Salemme.

Në role: Helidon Fino, Hysen Mullajonuzi, Hervin Çuli dhe Mario Elezi.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).