Art & Kulturë

Ja shifra e majme që Bes Kallaku merrte në Portokalli

Aktori humorit Bes Kallaku ishte i ftuar në e emisionin ‘3shat’, ku dha disa detaje për jetën e tij.

Moderatorja Bora Zemani, ka pyetur Besin se sa e kishte rrogën kur ai filloi në ‘Portokalli’ dhe sa kur u largua nga ky program.

Ai tregoi se në fillimet e veta e në ‘Portokalli’ rroga që ai merrte ishte 30.000 mije lekë por më pas kjo shifër u rrit në mënyrë të konsiderueshme sa kur u largua nga ‘Portokallia’ arriti të jetë e majme si shifër.

Pjesë nga biseda:

“Besi sa e ke pasur rrogën në fillimet e tua në Portokalli?” ishte pyetja që i drejtoi Bora Zemani.

“300 mij lek të vjetra” ishte në fillimet e mia u përgjigj Besi.

“Po në fund’ pyet sërish moderatorja.

“Nuk e di, se shkonte bashkë me honoraret edhe mbi 5 milionë lekë. Po varet… Kjo ishte bashkë me honoraret. Kurse në fund fare, përpara se të ikja ka qenë më e lartë se 300 mijë lekshi, por maksimumi aq ka qenë, mbi 5 milionë lekë” u përgjigj Besi.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).