Art & Kulturë

Iva Tiço, sjell në treg librin Për Vete

Iva Tiço, ka njoftuar se do të sjellë në treg librin e saj të parë titulluar “Për vete”.

Një botim për të gjitha vajzat që siç shkruan edhe gazetarja, nuk kanë nevojë për asnjë nga etiketat, beqare apo të ndara, për të përcaktuar suksesin e tyre në jetë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).