Art & Kulturë

Io che amo solo te (Netët e filmit italian)

Polignano në det: Minella, një e ve pesëdhjetë vjeçare e konsideruar si rrobaqepsja më e bukur në vend, ka qënë gjithmonë e dashururar me Don Mimi-n, por nuk ka mundur kurrë të kurorëzojë ëndrrën e dashurisë me të.
Fati i rezervon një surprizë të papritur: vajza e saj Chiara, do të martohet me Damiano-n, pikërisht djalin e Don Mimi.

Më 24 Qershor tek Reja.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).