Art & Kulturë

Ilirjan Gjini emërohet drejtor i Cirkut Kombëtar

Këshilli i Ministrave në mbledhjen e sotme ka emëruar drejtorin e Cirkut Kombëtar.

Këshilli i Ministrave në mbështetje të Kushtetutës “Për artin dhe kulturën”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Kulturës, Këshilli i Ministrave vendosi emërimin e Ilirjan Gjini si drejtor i Cirkut Kombëtar.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).