Art & Kulturë

I LOVE MY BUSINESS

Përmirëso çdo aspekt të jetës: Biznesin, Karrierën, Marrëdhëniet, Shëndetin, Mendimet…

I LOVE MY BUSINESS, 28 & 29 Prill – Do jenë dy ditë me informacione të vlefshme ku do marrësh përgjigjet për shumë pyetje dhe dilema që mund të kesh për jetën tënde!

Në Pallatin e Kongreseve do përfitosh teknika, strategji dhe mbi të gjitha MOTIVIM nga unë dhe të ftuarit specialë të eventit.
Mjeshtri i Meditimit @sheki_useini do ndajë me ne qetësinë & vlerat e tij nëpërmjet një meditimi të thellë

Rezervo tani vendin tënd!
Kontakto: +355 68 400 9870

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).