Art & Kulturë

Hekuba

Compagnia Laminarie dhe Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana prezantojnë:

“HEKUBA”
Porte dhe periferitë e Mesdheut

16 Nëntor/ Ora 19:00/ Salla Shekspir/ Teatri i Metropolit

Kompania Italiane Compagnia Laminarie, në bashkëpunim me Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, ofrojnë në datat 7-16 Nëntor, laborator të teatrit fizik me qëllim prodhimin e një performance që ndërlidh hulumtimin teatral dhe improvizimin fizik me disa tekste klasike dhe bashkëkohore.
Shfaqja me titull “HEKUBA , Porte dhe periferi te mesdheut, (VIII Azione)”, do të jepet në datë 16 Nëntor, ora 19:00, në sallën Shekspir të Teatrit Metropol.

Projekti përfshin bashkëpunim me Trans Europe Halles, Fondin Cimetta, Shkëmbimin dhe Fondacionin Kulturor Evropian. Projekti mbështetet nga ERT- Emilia Romagna Teatro Fondacioni, Teatri di Roma, Teatro Biondo di Palermo.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).