Art & Kulturë

GREEN NIGHT

Ke pasion çështjet e mjedisit dhe klimës? Dëshiron të angazhohesh në një komunitet të rinjsh me të njëjtin pasion në këto çështje, të cilët janë bashkuar për të dhënë kontributin e tyre për një zhvillim të qëndrueshëm të kryeqytetit?

Atëherë bashkohu me ne ditën e mërkurë datë 7 Shtator në aktivitetin e përbashkët të Këshillit Mjedisor Tiranë dhe Open Air Tirana, ku do të zhvillojmë një ndër sesionet networking më fun të vitit të Rinisë.

Shfaqje dokumentari, muzike, pije dhe biseda të këndshme të presin!

Konfirmo prezencën tek:
këshillimjedisortiranë@gmail.com

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).