Art & Kulturë

Gara e Gjelbërt e Kopshteve të Tiranës

Fëmijët janë të parët që e duan mjedisin shqiptar. Gara e gjëlbërt i mëson atyre kujdesin dhe dashurinë për natyrën, për pemët, për biçikletat, për trastën, për diellin dhe çdo element të natyrës sonë.
Njofto kopshtin tënd se me datë 12 Tetor, te parku Urban zhvillohet gara më e bukur mes kopshteve të Tiranës.

1. Loja me bicikleta,
2. Loja e trastës,
3. Loja e diellit
4. Loja e riciklimit
5. Loja e muzikës për natyrën
6. Loja e Postierit
7. Loja e Luleve
8. Loja vizatimet e natyrës
9. Lojrat nostalgjike

Mjedisi jonë është gjëja më e shtrenjtë që kemi, prandaj të dashur fëmijë, edukatorë dhe prindër bëhuni gati për Garën e Gjelbërt, të mbrojmë si duhet natyrën tonë të bukur.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).