Art & Kulturë

FUSTANELLA

Rrugetim fotografik mbi krijimtarine e fotografit korcar Vani Burda ne vitet 1930. Ekspozita perbehet nga 12 imazhe te nxjerra nga negativet e vete autorit, te realizuara ne dite Karnavalesh. Elementi karakteristik qe lidh keto imazhe eshte Fustanella, tashme e pare jo si veshje e perditshmerise por si nje suvenir i se shkuares duke humbur shenjterine e dikurshme per shkak te adoptimit te modernes dhe duke marre trajta me spontane.

9 (E enjte) 18:30 – 19 (E diel) 21:30

Vila Ironbrush, Rruga Qemal Stafa

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).