Art & Kulturë

FTESË NË WORKSHOP 2

Një tjetër aktivitet vjen për të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë 💻

Qëndra “Youth Rise” në datë 10 Shtator 2022, ora 10:00-13-00 do të zhvillojë workshop 2 “Technology” 👨‍💻🧑🏻‍💻

📌Të gjithë të rinjtë që deshirojnë të marrin pjesë të kontaktojnë në adresën e emailit [email protected]

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).