Art & Kulturë

Foto/ Dajlti me borë

Reshjet e para të dëborës mbuluan malin e Dajtit, duke i dhënë atij një pamje të mrekullueshme.

Dy ditët e fundit temperaturat kanë rënë ndjeshëm, duke bërë që pothuajse i gjithë vendi të përfshihet nga ngricat dhe reshjet e dëborës.

Dajti është bërë kaq i bukur i veshur me petkun e bardhë të dëborës. Nëse dëshironi të kaloni një fundjavë duke u argëtuar me familjarët tuaj, pse jo këtë herë vizitoni Dajtin.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).