Art & Kulturë

Filmi Italo tek Reja

Italo – Një ditë, në fshatrat e Scicli-t, në provincën e Raguzës, mbërrin një qen pa padron që fiton dashurinë e të gjithë qytetit deri sa kthehet në simbol. Marrë nga një histori e vërtetë, e pabesueshme, filmi tregon historinë e Italo-s, “qen” i jashtëzakonshme aq sa të meritojë dekoratën si qytetar nderi. Një komedi argëtuese, por që prek çështje të rëndësishme të tilla si miqësia, paragjykimet dhe dashuria e pakushtëzuar e futur në kornizë nga një Sicili plot me ngjyra dhe tradita.
Me Marco Bocci, Elena Radonicich, Barbara Tabita, Vincenzo Lauretta, Martina Antoci.

Shkoni tek Reja të enjten në orën 21:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).