Art & Kulturë

FESTIVALI TEATROR HAPAT

Festivali Teatror HAPAT 🎭
‼️NINA ‼️ 👩💔🧑
1️⃣2️⃣ Dhjetor, ora 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍Teatri Kombëtar Eksperimental Kujtim Spahivogli
🟢 Hyrja e lirë

𝐾𝑜𝑚𝑒𝑑𝑖 𝑛𝑔𝑎 𝐴𝑛𝑑𝑟𝑒́ 𝑅𝑜𝑢𝑠𝑠𝑖𝑛
𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳 | 𝑀𝑎𝑟𝑠𝑒𝑙 𝑅𝑢𝑝𝑖
𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘱𝘳𝘦𝘵𝘰𝘫𝘯𝘦̈:
𝗫𝗵𝗶𝗻𝗼 𝗠𝘂𝘀𝗼𝗹𝗹𝗮𝗿𝗶 | 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗗𝗵𝗿𝗮𝗺𝗶
𝗗𝗮𝗷𝗮𝗻𝗮 𝗡𝗲𝗻𝗮𝗷 | 𝗗𝗲𝗻𝗮𝗿𝗱𝗼 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶
𝘚𝘬𝘦𝘯𝘢 & 𝘒𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘦𝘵 | 𝘌𝘳𝘵𝘪 𝘉𝘦𝘫𝘥𝘰

ℹ️ Prodhim i Fondit të Teatrit për të Rinj, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” & Teatrit “Aleksandër Moisiu”

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).