Art & Kulturë

FESTIVALI I VERËS

Festivali i Verës 🍷

Ejani të trokasim gotat duke shijuar verën më të mirë 🍷🌳🍇 që kantinat e vendit ofrojnë.
Nën tingujt e muzikës dhe mes miqsh të mirë, le ta kthejmë verën në kryefjalën e kësaj dite.

Programi i Festës së Verës:

🗓️ 17 Shtator
🕐 12:00 – 23:00
📍 Pazari i Ri

🔴 Ora 12:00 – 17:00
Panairi me kantinat e verës shoqëruar me muzikë

🟠 Ora 17:00 – 19:00
Bisedë për verën (round table), diskutime për temën e prodhimit dhe degustimit të saj

🟡 Ora 19:00 – 21:00
Performanca nga Offchestra

🟢 Ora 21:00 – 23:00
Muzikë me Dj, deri në mbyllje të eventit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).