Art & Kulturë

Festivali “HAPU” me gjurmë të veçanta në Prishtinë

HAPU, festival i Artit në Hapësirë Publike, sipas organizatorëve do të fillojë nëpërmjet një ideje të re, duke rizbuluar dhe ripërjetuar Prishtinën përmes makinës tuaj në eksperiencën artistike “X-terr”, që sipas organizatorëve, është propozimi i fundit i Teatrit ODA në platformën evropiane IN SITU nga artistët e Kosovës dhe që po zhvillohet hap pas hapi për të shpërndarë këtë rrugëtim artistik edhe në qytete e vende tjera evropiane në të ardhmen.
Gjatë këtyre ditëve të Festivalit do të rizbuloni edhe mundësitë tjera të vallëzimit bashkërisht me ne, të zbulimit të rrëfimeve të artistëve të vendit e nga Evropa duke mësuar për sfidat dhe eksitimet e krijimit artistik në hapësirë publike në nivelin evropian.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).