Art & Kulturë

Festivali i Dimrit në Prespë

Festivali i Dimrit në Prespës organizohet në Rajonin e Prespës prej disa vitesh dhe synon të kthehet në një traditë, me qëllim promovimin e vlerave natyrore dhe kulturore të rajonit të Prespës. Këtë vit ky aktivitet organizohet në kuadër të festimit të 20 vjetorit të Parkut Kombëtar të Prespës dhe festimit të 10-vjetorit të Marrëveshjes së Parkut të Prespës. Ky aktivitet synon të tërheqë vizitorë nga Qarku i Korcës dhe nga gjithë Shqipëria, gjithashtu miq ndërkombëtarë nga rajoni i Prespës dhe më gjërë, për të kontribuar në ekonominë lokale.

-Muzikë Tradicionale
-Produkte lokale
-Verë
-Argëtim
-Natyrë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).