Art & Kulturë

Festivali i 14-të i Dancit modern në Durrës me trupa nga Italia, Hungaria, Austria dhe Franca

Edicioni i 14-të i Festivalit ndërkombëtar të Dancit Modern dhe Kontemporan do të nisë nesër në mbrëmje, sipas traditës, në teatrin “Aleksandër Moisiu” të Durrësit.
Festivali nis nesër në Durrës me shfaqjen “I always have a handkerchief in my pocket” nga trupa e kompanisë së Dancit shqiptar dhe do të përfundojë më 19 nëntor me shfaqjen “Unknown”.

Përveç trupave nga vendi ynë në edicionin e 14-të të Festivalit do të performojnë edhe ansamble të dancit modern dhe kontemporan nga Italia, Hungaria, Austria dhe Franca.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).