Art & Kulturë

Festim Shprese, 30 Gusht te Pallati i Kongreseve

Eventi “Festim Shprese” me Will Graham do të zhvillohet me 30 gusht te Pallati i Kongreseve në orën 18:00.

Ky event organizohet nga Shërbesa e Billy Graham në partneritet me Vëllazërinë Ungjillore Shqiptare.
Të ftuar: Grupi muzikor “The Afters”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).