Art & Kulturë

EVENT PREZANTUES

Rinia dhe PjesĂ«marrja 🙋🏻‍♀️🙋🏻 Shihemi nesĂ«r pranĂ« zyrave tĂ« Kongresit Rinor KombĂ«tar ora 17:30 đź•  nĂ« aktivitetin e organizuar nĂ« kuadĂ«r tĂ« #TiranaEYC22 ku nĂ« fokus janĂ« tĂ« rinjtĂ« si ndĂ«rmjetĂ«s dhe aktorĂ« kyc tĂ« politikave rinore. 🙋🏻🙋🏼‍♀️

📌 Ky projekt shqyrton hapësirat të cilat mund të shfrytëzohen prej angazhimit rinor për zhvillim demokratik të qëndrueshëm.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).