Art & Kulturë

ËNDRRA E NJË NATE VERE

Një nga komeditë më të bukura të Shekspirit vjen për 3️⃣ netë rradhazi në skenën e Amfiteatrit të liqenit në Tiranë.

𝗧𝗘𝗔𝗧𝗥𝗜 “𝗔𝗟𝗘𝗞𝗦𝗔𝗡𝗗𝗘𝗥 𝗠𝗢𝗜𝗦𝗜𝗨” 🎭
ËNDRRA E NJË NATE VERE
𝐾𝑜𝑚𝑒𝑑𝑖 𝑛𝑔𝑎 𝗪𝗶𝗹𝗹𝗶𝗮𝗺 𝗦𝗵𝗮𝗸𝗲𝘀𝗽𝗲𝗮𝗿𝗲
𝑃𝑒̈𝑟𝑠ℎ𝑡𝑎𝑡𝑗𝑎 & 𝑅𝑒𝑔𝑗𝑖𝑎 | Driada Dervishi

𝟮𝟬, 𝟮𝟭 & 𝟮𝟮 𝗦𝗵𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿 | 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬
📍 𝘈𝘮𝘧𝘪𝘵𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 𝘪 𝘭𝘪𝘲𝘦𝘯𝘪𝘵. 𝘛𝘪𝘳𝘢𝘯𝘦̈

Interpetojnë:
𝗔𝗟𝗘𝗦𝗜𝗔 𝗫𝗛𝗘𝗠𝗔𝗟𝗔𝗝 | 𝗔𝗗𝗘𝗟𝗜𝗡𝗔 𝗠𝗨𝗖̧𝗔 | 𝗝𝗔𝗛𝗢 𝗚𝗨𝗠𝗔 | 𝗔𝗠𝗢𝗦 𝗭𝗔𝗛𝗔𝗥𝗜𝗔 | 𝗥𝗢𝗠𝗜𝗥 𝗭𝗔𝗟𝗟𝗔 | 𝗔𝗡𝗗𝗜𝗔 𝗫𝗛𝗨𝗡𝗚𝗔 | 𝗠𝗜𝗠𝗢𝗭𝗔 𝗠𝗔𝗥𝗝𝗔𝗡𝗔𝗞𝗨 | 𝗚𝗘𝗡𝗧𝗜𝗔𝗡 𝗭𝗘𝗡𝗘𝗟𝗔𝗝 | 𝗦𝗨𝗘𝗟𝗔 𝗕𝗔𝗞𝗢 | 𝗫𝗛𝗘𝗝𝗡𝗜 𝗙𝗔𝗠𝗔 | 𝗠𝗔𝗥𝗦𝗘𝗟 𝗥𝗨𝗣𝗜 | 𝗚𝗝𝗘𝗥𝗚𝗝 𝗗𝗢𝗖̧𝗜 | 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗡 𝗧𝗔𝗙𝗔𝗝

𝘛𝘦̈ 𝘨𝘫𝘪𝘵𝘩𝘦̈ 𝘯𝘦 𝘫𝘦𝘮𝘪 𝘮𝘣𝘳𝘶𝘫𝘵𝘶𝘳 𝘯𝘨𝘢 𝘦 𝘯𝘫𝘦̈𝘫𝘵𝘢 𝘭𝘦̈𝘯𝘥𝘦̈ 𝘴𝘪 𝘦̈𝘯𝘥𝘳𝘳𝘢𝘵, 𝘥𝘩𝘦 𝘫𝘦𝘵𝘢 𝘫𝘰𝘯𝘦̈ 𝘦 𝘴𝘩𝘬𝘶𝘳𝘵𝘦̈𝘳 𝘴𝘢 𝘯𝘫𝘦̈ 𝘦̈𝘯𝘥𝘦̈𝘳𝘳 𝘦̈𝘴𝘩𝘵𝘦̈ ❗️

Nxitoni të rezervoni në 𝟬𝟲𝟴𝟮𝟬𝟬𝟬𝟲𝟱𝟬 📞
🎫 𝘊̧𝘮𝘪𝘮𝘪 𝘪 𝘣𝘪𝘭𝘦𝘵𝘦̈𝘴 | 500 𝘓𝘦𝘬
𝘉𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢𝘳𝘪𝘢 | 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬7 hSee Translation

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).