Art & Kulturë

Elvin Hoxha Ganiyev

Orkestra Simfonike Shtetërore e Stambollit do t’i prezantojë publikut shqiptar një performancë të jashtëzakonshme, bazuar në dy veprat më të shquara të Moxartit, gjeniut më të madh të muzikës klasike, No.4 në D Major dhe simfonia La Major.

Elvin Hoxha Ganiyev, virtuozi më i ri i violinës me origjinë shqiptare, do të shoqërojë orkestrën e drejtuar nga Maestro Hasan Niyazi Tura.

———

The State Symphony Orchestra of Istanbul will present to the Albanian public an extraordinary performance, based on the two most outstanding works of Mozart, the greatest genius of classical music, No. 4 in D Major and the symphony in A Major.

Elvin Hoxha Ganiyev, the youngest violin virtuoso of Albanian origin, will accompany the orchestra directed by Maestro Hasan Niyazi Tura.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).