Art & Kulturë

Ekspozita e veçantë e pikturës “Mbështet talentin tim”

Në Shtëpinë e Europës, u çel pasditen e djeshme ekspozita e pikturës “Mbështet talentin tim”, me vepra të krijuara nga të rinjtë e Fshatrave për Fëmijë SOS në Shqipëri.

Alfred Muharremi, fituesi i çmimit të tretë të Konkursit të Vullnetarizmit, organizuar gjatë Javës së Europës 2019, në bashkëpunim me Shtëpinë e Europës dhe Delegacionin e Bashkimit Europian në Shqipëri, kanë punuar me fëmijët e Fshatrave SOS për t’i ndihmuar ata të kultivojnë kreativitetin dhe pasionin për artin./ Marrë nga ATA

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).