Art & Kulturë

Eja Luaj në Parkun Tënd! Më 3 Mars plot lojëra për fëmijët vetëm në këtë park

Bashkia Tiranë fton fëmijë e të rinj të apasionuar pas lojrave Shah, Dam dhe Tëist në aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”. Shah në natyrë me figura gjigande për të joshur më të vegjlit drejt kësaj loje që zhvillon mendjen, struktura fryrëse, lojra të tjera argëtuese në lagjet e qytetit.

Të dielën 3 Mars ora 10:30 merrni fëmijët dhe shkoni tek Blloku Gintash në Laprakë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).