Art & Kulturë

E Pamundura – Ismail Kadare

Ka Njezet Vjet Qe Ti Mungon
Zbrazetiren Asgje Se Mbush
Ne Tryezen E Gezimit A Te Brenges Sone
Ka Nje Vend Ku S’ulet Askush

N’aeroport Te Rinasit Nga Ike
Pistat Jane Te Shtruara Gjithnje
Te Gjithe Avionet Ty Te Marrin
Por Pas S’te Kthen Asnje

Vec Mes Gjemimit Te Motoreve
Duralumini Ndrit, Dritheron,
Zeri Gjemuer Dhe Buzeqeshja Jote
Vijne Nje Cast Dhe Prap Shkojne

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).