Art & Kulturë

Dren Abazi me koncert recital në Prishtinë

Këngëtari Dren Abazi pas disa viteve rikthehet fuqishem në Prishtinë me një koncert recital.

Me albumin e fundit ‘Mes Yjesh’ bëri jehonë në rajon dhe u konsiderua si një artist që prek magjinë e skenës.

Ketë lajm e ka bërë të ditur vetë këngëtari përmes një postimi në rrjetin social Facebook:

Jam shumë i lumtur që pas shumë viteve, më në fund po rikthehem në Prishtinë, me një koncert recital të shumëpritur për mua.
Albumi “Mes Yjesh” (me orkester të madhe), 10 vjetori i ZZO-së dhe shumë surpriza të tjera, në një natë shumë speciale për të gjithë ne.
12 Korrik, amfiteatri i Germisë,ora 20:00
E gjithë kjo nuk do të ishte e mundshme pa mbështetjen e madhe nga Komuna e Prishtinës,Ministria e Kultures KS ,Ministria e Kultures Al,dhe gjithë sponsoret e tjerë.

Biletat mund ti gjeni nga dita e martë, në cdo pikë të Rave Travel, Kiosku informativ në Sheshin Zahir Pajaziti ,Sound Effect në Albi Mall si dhe në “Dit e Nat”, “Miqt”, “Soma book station” , Prishtinë.

Në Tiranë biletat i gjeni vetëm te Radio.
Biletat në Maqedoni i gjeni online në :

https://mktickets.mk/
https://www.karti.com.mk/

Afiche design: Eduina Jaupi

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).